PRSTOHVAT DEKORACIJE

Naš Božić

Meni najdraži blagdan! Jedna sam od onih koji već u kasnu jesen kreću prikupljati dekoracije, planiraju što će poslužiti za božićni ručak, koje kolače praviti,  kako dekorirati tortu i kako će stol izgledati ove godine.

Za mene je to svakako najljepše doba godine i već u studenom okitim cijelu kuću jer želim što duže uživati u tom razdoblju. Obožavam sve vezano uz Božić, taj osjećaj topline, svjetlost lampica, miris cimeta koji se širi kućom i okupljanja dragih ljudi. Naši običaji koje njegujemo iz godine u godinu. Sve je nekako ljepše, ljudi su srdačniji , veseliji i baš kao da svi uspiju pronaći više vremena jedni za druge…

Planirala sam ove godine pripremiti nekoliko recepata i ideja za dekoraciju, no to se jednostavno nije dogodilo. I ne žalim uopće, blagdane smo proveli divno, u miru i  krugu najdražih nam ljudi. Obilje smijeha, fine hrane i hrpa trenutaka za pamćenje.

Ipak, budući da zaista uživam u svakoj sitnici vezanoj uz Božić, želim ovdje ostaviti meni drage fotografije. Možda ove godine bude više vremena za blog, ali do tada svakako stavljam ove zabilježene trenutke. ?