DIY

Izradite naljepnice za kolačiće i mlijeko za Djeda Mraza

Otkako smo bili mali, uvijek bismo na Badnjak stavili nekoliko suhih kolačića na tanjur i pripremili čašu mlijeka za Djedicu. Sada vidim da djeca stavljaju i mrkvu za Rudolfa i to mi je baš simpatično.

Upravo takve sitnice pamtim iz djetinjstva i baš svaki put izazovu predivne osjećaje i probude uspomene. Ove godine odlučila sam tanjurić i vrč za mlijeko malo „doraditi“ ,tj. učiniti drugačijim i posebnijim. I baš zato pišem ovu ideju kako bi ju sljedeće godine netko mogao ponoviti sa svojom djecom ?

U Wordu sam ispisala te dvije rečenice: Santa’s milk i Cookies for Santa te pronašla minijaturnu verziju Djedove kape. To sam odnijela u lokalnu tiskaru i objasnila kako želim slova zlatne boje na prozirnoj foliji te da ih trebam zalijepiti na tanjurić. Ukoliko imate doma neki bolji printer koji radi i na foliji, svakako pokušajte isprintati sami.

Kroz nekoliko minuta već sam u rukama držala isprintanu verziju tih rečenica, kao i sliku kape. Jednostavno je i za zalijepiti i za skinuti natpis kada božićno vrijeme završi.

Treba vam svega nekoliko minuta da si to posložite u Wordu, a mislim da je zaista efektno i drugačije. ?

Komentari isključeni za Izradite naljepnice za kolačiće i mlijeko za Djeda Mraza